Προετοιμασία Άρη: Βαθιά νερά, κομμένα αστεία, μυστικά στο γραφικό Πράτο! (photos)

Τα βαθιά νερά που συνάντησαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, το εξαντλητικό δίτερμα, τα “κομμένα αστεία” από τον Μάκη Κατσαβάκη και οι στιγμές που κρύβει το γραφικό Πράτο καταγράφηκαν στη δεύτερη μέρα της κιτρινόμαυρης προετοιμασίας.

Ο Άρης κάνει μια πραγματικά δύσκολη προσπάθεια στη Βόρεια Ιταλία… Όμως ένα είναι το σύνθημα: δουλειά για να υπάρχει ζωή στον Άρη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η καταγραφή της δεύτερης μέρας στο Πράτο, από τον απεσταλμένο του συνδρομητικού καναλιού στην Ιταλία. Όπως είναι γνωστό, η συνδρομητική τηλεόραση έχει τα δικαιώματα της Σούπερ λίγκας και αποτελεί αυτή την στιγμή τον βασικό πνεύμονα ζωής των κίτρινων.

Η περιγραφή όπως δημοσιεύεται στο σάιτ του συνδρομητικού από το… πληκτρολόγιο του Παναγιώτη Στεφάνου είναι χαρακτηριστική:

“Σε βαθιά νερά από την αρχή της ημέρας οι ποδοσφαιριστές του Αρη και πλήρης προσαρμογή στις συνθήκες δουλειάς του Πράτο. Από πολύ νωρίς το πρωί, άπαντες αντιλήφθηκαν τι θα επακολουθούσε με τις ασκήσεις λειτουργικής δυναμικής που εφάρμοσε ο Ηλίας Καρακώστας. Το βίντεο, λίγο αργότερα, ήταν εξαντλητικής διάρκειας, όπως και η απογευματινή προπόνηση και η πρώτη προσπάθεια για δίτερμα. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν είναι διατεθειμένος για αστεία και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το κατάλαβε, στο τέλος του δεύτερου 24ωρου στην Ιταλία και ο τελευταίος.

Στα καθ’ ημάς το πυκνό πρόγραμμα, δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις ομορφιές του γραφικού Πράτο. Όταν η δουλειά τελειώνει, τελειώνει και η ζωή σε αυτή την ήσυχη γωνιά του ιταλικού βορρά, κάτι που σημαίνει πως εάν κανείς θελήσει να έρθει ως εδώ για μεταμεσονύκτια ή έστω για βραδινή διασκέδαση, μάλλον θα πρέπει ν΄ άλλάξει άμεσα προορισμό”.

 

To Top