Αποκάλυψη PRESSARIS: Το κασέ των Αναστόπουλου, Κατσαβάκη, Γκόμες

Πολλά και διάφορα λέγονται τις τελευταίες ώρες για τα οικονομικά δεδομένα στην υπόθεση του προπονητή στον Άρη. Το PRESSARIS σας αποκαλύπτει τα νούμερα που απαιτεί η συνεργασία με τους τρεις προπονητές, με τους οποίους ασχολήθηκαν τις τελευταίες μέρες οι κίτρινοι.

Τα νούμερα προκύπτουν μετά από τις συνομιλίες-διαπραγματεύσεις που έγιναν με τους Αναστόπουλο, Κατσαβάκη, Γκόμες και τους ανθρώπους του Άρη.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Νίκου Αναστόπουλου, το κασέ του 54χρονου τεχνικού έφτασε στα 130.000 ευρώ για ένα χρόνο. Δεν διευκρινίστηκε εάν στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται ενοίκια, αυτοκίνητο, έξοδα μετακινήσεων τα οποία επιβαρύνουν σε ανάλογες περιπτώσεις την ΠΑΕ.

Τα χρήματα που απαιτεί μια συνεργασία με τον Μάκη Κατσαβάκη αγγίζουν τα 100.000 ευρώ. Με δεδομένο ότι ο Έλληνας προπονητής μένει στη Θεσσαλονίκη και δεν απαιτούνται ενοίκια, αυτοκίνητο, έξοδα μετακίνησης κτλ.

Η περίπτωση του Ζοζέ Γκόμες είναι και η πιο δαπανηρή. Σύμφωνα με έναν πρώτο υπολογισμό, το κόστος της συνεργασίας με τον Πορτογάλο, βοηθό του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό φτάνει τα 200.000 ευρώ, με δεδομένο ότι ο Άρης πρέπει να του εξασφαλίσει σπίτι, αυτοκίνητο, έξοδα μετακινήσεων στην Πορτογαλία.

Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα για τους τρεις προπονητές, την ώρα που κορυφώνεται η προσπάθεια της διοίκησης να βρει τον κατάλληλο για την θέση του τεχνικού της ομάδας.

 

To Top