Μήνυμα του Άγγελου Γρόλλιου μέσα από το PRESSARIS

Πρώτος σε ψήφους για το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ αναδείχτηκε στις εκλογές ο Άγγελος Γρόλλιος με 533 ψήφους. Μιλώντας στο PRESSARIS έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας του, λίγες ώρες μετά το τελικό αποτέλεσμα.

 

«Είναι ξεχωριστή τιμή ότι τα μέλη της οικογένειας του Άρη με ψήφισαν και με ανέδειξαν στο διοικητικό συμβούλιο. Δεν έχει σημασία το ποιος είναι πρώτος ή δεύτερος, αλλά το πώς θα δουλέψουμε για το γενικό καλό του Άρη» μας είπε αρχικά.

Ο Γρόλλιος συμπλήρωσε με νόημα ότι: «Δεν υπάρχει πολυτέλεια για διαμάχες, εσωτερικές έριδες στον σύλλογο. Αυτό που πρέπει να επικρατήσει σε ολόκληρη την οικογένεια του Άρη και όχι μόνο στην Κοινωνία Μελών Άρη είναι η ενότητα. Αυτή είναι η λέξη κλειδί».

Σε ότι αφορά την δική του παρουσία είπε: «Από την πλευρά μου θα παλέψω, με όλες μου τις δυνάμεις ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Άρη να βγει από την κρίση που βρίσκεται».

Κλείνοντας επανέλαβε ότι: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά τον κόσμο που με ψήφισε και μου έκανε την τιμή να με αναδείξει πρώτο στην σχετική ψηφοφορία της Κοινωνίας Μελών Άρη. Οι ευθύνες μου μεγαλώνουν και η διάθεσή μου να βοηθήσω τον σύλλογο».

* O Άγγελος Γρόλλιος διακρίνεται στη μέση, έξω από τα γραφεία της ΚΜΑ στο Κλεάνθης Βικελίδης κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

 

To Top