Αποκαλυπτικός Σούλης: “Είμαστε με τα μάτια… ανοιχτά, για να γελάσουμε εμείς στο τέλος”

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει οδηγήσει τον Άρη σε μια τεσσάρα και μια πεντάρα, αλλά ο ίδιος θεωρεί πως οι νίκες και οι βαθμοί που έχει κερδίσει η ομάδα ήρθαν από την σωστή αμυντική λειτουργία.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στο sportdog.gr: “Πιο πολύ μας βοήθησε η αμυντική συμπεριφορά μέχρι στιγμής, παρότι έχουμε πετύχει αρκετά γκολ. Μόλις τρία τέρματα σε πέντε παιχνίδια έχουμε δεχτεί, αυτό είναι το μυστικό μας. Εντάξει, μας βγήκαν και παραγωγικές φάσεις”, μας είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε για τον Τάτο, που πέτυχε χατ τρικ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης:

“Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Πιστεύω ότι ο Αντρέας μπορεί να παίζει πιο ψηλά από ό,τι έπαιζε. Με τα πόδια που έχει αυτό το παιδί, μπορεί να τα καταφέρει. Συν όσα λέμε στις προπονήσεις καθημερινά. Πιστεύω ότι μπορεί όχι μόνο να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά και σε ευρωπαϊκή ομάδα. Έχει καταλάβει ότι χρειάζεται να δουλεύει συνεχώς και να βελτιώνεται και το κάνει. Κι εγώ κάνω ό,τι μπορώ για να τον βοηθήσω”.

Πετύχατε πέντε γκολ εναντίον του Αστέρα, μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος…

“Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ο Σάκης Τσιώλης ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Αν καταφέρουν να πάνε και στον τελικό του Κυπέλλου, τότε θα είναι, κατά τη γνώμη μου, η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Το λέω αυτό γιατί δεν είναι λίγο πράγμα να φτάσει μία ομάδα στον τελικό, αν δεν έχει το ειδικό βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Άρη, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά δείχνουν ότι η νίκη μας είναι ξεχωριστή”.

Όταν πήγατε στον Άρη όλα ήταν πολύ δύσκολα. Πώς αισθάνεστε σήμερα; 


“Ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα όταν ήρθα, αλλά αισθάνομαι δικαιωμένος για τη δουλειά μου. Κοιτάξτε, ο Άρης έπρεπε να μείνει στην κατηγορία, ό,τι και να γινόταν. Και είτε με τον Σούλη είτε με κάποιον άλλον, θα τα κατάφερνε”.

Ο Παπαζαχαρίας έκλαψε στο Περιστέρι, αλλά φαίνεται πως στον Άρη θα γελάσετε στο τέλος όλοι μαζί.
..

“Αυτό είναι το ζητούμενο, να γελάσουμε εμείς στο τέλος. Από την πρώτη στιγμή το πίστευα. Εμείς, πάντως, θα προσπαθήσουμε να είμαστε με τα μάτια ανοιχτά και να νικήσουμε και στο τελευταίο παιχνίδι, που είναι ένας τελικός για εμάς”.

Σε δεύτερο σερί παιχνίδι εναντίον του Ατρόμητου, διώξατε τον προπονητή…


“Έτυχε να γίνω προπονητοφάγος δύο φορές στον Ατρόμητο, δεν το ήθελα. Εντάξει, έχει τύχει και σε εμένα κάτι ανάλογο, σε όλους συμβαίνει. Δυστυχώς η μοίρα των προπονητών έχει τέτοια θέματα”.

Στη θέση του αντίπαλου προπονητή, πάντως, ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος…


“Δεν υπάρχει τίποτα για εμένα, καμία κόντρα. Εγώ τους σέβομαι όλους και θέλω να τους κερδίσω όλους, για το καλό της ομάδας μου. Δεν κερδίζει μόνο ο Σούλης αλλά ο Άρης. Έτσι έγινε και στο Περιστέρι”.

To Top