ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος βρίσκεται πίσω από την βελτίωση του Ταπούτου!

Η μεγάλη βελτίωση του Χρήστου Ταπούτου στο σουτ μέσα και έξω από τη γραμμή των 6,75μ. αλλά και η ευχέρεια που έχει αποκτήσει να τελειώνει τις φάσεις με το δεξί έχουν εξήγηση. Το PRESSARIS αποκαλύπτει ποιος βρίσκεται πίσω από την βελτίωση του αρχηγού του Άρη.

Το καλοκαίρι που πέρασε ο αρχηγός του Άρη έκανε ατομικές προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Γιώργου Κυριαζή και τα αποτελέσματα της δουλειάς φαίνονται στο γήπεδο που είναι ο «καθρέφτης» για όλους. Ο Ταπούτος είναι τρίτος σκόρερ στην Α1, πρώτος σε εύστοχα τρίποντα και ποσοστό ευστοχίας έξω από τα 6,75μ.!

Ο Γιώργος Κυριαζής, προπονητής της παιδικής ομάδας των κίτρινων, άμεσος συνεργάτης του Νίκου Δημητρίου στο εφηβικό τμήμα και προπονητής στο τμήμα επιλέκτων του Άρη περνά τα τελευταία καλοκαίρια μαζί με τον 29χρονο φόργουορντ. Ο Ταπούτος μάλιστα αναγνωρίζοντας τη δική του συμβολή στην πρόοδο του σε συγκεκριμένα πράγματα που δουλεύουν, έδειξε προς την πλευρά που καθόταν στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ηλυσιακό, αφιερώνοντας του ένα καλάθι που σημείωσε με δεξί 1-DSC00256λέι απ στα πρώτα λεπτά. “Εδώ και πέντε χρόνια δουλεύουμε με τον Χρήστο τα καλοκαίρια. Τα τρία τελευταία χρόνια δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση του παιχνιδιού του και κυρίως στο σουτ. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις ατέλειες και τα λάθη που γίνονταν”, τόνισε ο νεαρός τεχνικός.

Ένα άλλο σημείο στο οποίο δουλεύει ο Ταπούτος είναι τα “τελειώματά” του με το δεξί χέρι: “Το καλοκαίρι που μας πέρασε δουλέψαμε πολύ τις κινήσεις με το δεξί χέρι. Και ο Χρήστος καταλάβαινε ότι εκτελούσε συνήθως με το αριστερό. Οι καταστάσεις για δεξί ντράιβ είναι καθαρά θέμα δουλειάς. Εξελίσσουμε τις ασκήσεις και τις κάνουμε πιο δύσκολες και πιστεύω πως υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Ο Χρήστος σταμάτησε αυτό το καλοκαίρι για 7-10 μέρες τις προπονήσεις και αυτό είναι προς τιμή του. Αποδεικνύει πως είναι επαγγελματίας».

Η φιλία και η άριστη σχέση που έχουν οι δυο άνδρες μένει εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου όταν έρχεται η ώρα της προπόνησης: “Παρόλο που γνωριζόμαστε χρόνια και είμαστε πολύ καλοί φίλοι υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Είμαστε και οι δυο επαγγελματίες και αντιμετωπίζουμε ψυχρά ο ένας τον άλλον. Η επιτυχία οφείλεται και στους δυο”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top