«Με δυο νίκες στα εξ αναβολής, ίσως…»

Για την κατάσταση στον Άρη και τη φετινή σεζόν μίλησε ο πρώην τεχνικός των κιτρίνων, Γιώργος Φοιρός, υπογραμμίζοντας ότι η χρονιά εξελίσσεται άσχημα…

«Εξελίσσεται σε άσχημη χρονιά για τον Άρη. Πέρασε πολλά στο φετινό πρωτάθλημα, περιμέναμε ότι θα ορθοποδήσει, έδωσε ελπίδες σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα» είπε μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για να υπογραμμίσει: «Ήταν απογοήτευση για πολύ κόσμο το χθεσινό ματς, το αποτέλεσμα ήταν άσχημο για την ομάδα, η οποία έμεινε πίσω βαθμολογικά. Εξελίσσεται σε άσχημη περίοδο για την ομάδα και δεν ξέρω πώς θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και αν βοήθησε: «Η αλλαγή βοηθάει για δύο εβδομάδες, ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών, Αν μπορέσει σε αυτές τις εβδομάδες ο προπονητής να αλλάξει πολλά, έχει καλώς, αν δεν μπορέσει, δεν αλλάζει τίποτα. Όταν έρχεται καινούργιος προπονητής που δεν έχει ξαναδουλέψει στην Ελλάδα είναι δύσκολο να προσαρμοστεί».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τη συνέχεια και τα δύο εξ αναβολής ματς: «Αν κάνει δύο νίκες σε αυτά τα παιχνίδια, ίσως διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αλλά έχει μείνει αρκετά πίσω και το κυριότερο είναι ότι δεν έχει πείσει με την απόδοσή του. Ο Καστίγιο έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο με την ομάδα και περιμέναμε να πάρει την ομάδα στην πλάτη του. Δεν το κάνει και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Μετά την τελευταία ενέργειά του, νομίζω ότι θα καταλήξει σε διαζύγιο».

Τέλος, τοποθετήθηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα ως τώρα: «Ο Ατρόμητος μας εξέπληξε, δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε σημείο να κερδίσει την ΑΕΚ. Έχει βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και είναι σε καλό δρόμο για να το καταφέρει. Η Ξάνθη έχει μια αρκετά καλή παρουσία ως τώρα, είναι ψηλά στη βαθμολογία, αν και δεν ήταν καλή με τον Πανιώνιο. Ο ΟΦΗ ήταν ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα και τώρα κάνει μια κοιλιά που ίσως είναι φυσιολογική, ενώ και ο Παναιτωλικός είναι καλός, είναι σοβαρή ομάδα με διοίκηση που κάνει πολύ καλές κινήσεις. Είναι ομάδα που ανέβηκε για να μείνει».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top