Αποκαλύψεις από Βελλίδη: «Δεν ήμουν Άρης, αλλά απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ!»

Για τις οπαδικές πεποιθήσεις που είχε ως έφηβος, αλλά και για το ξεχωριστό «δέσιμο» που απέκτησε με τον Άρη μίλησε ο Μάρκος Βελλίδης, τονίζοντας ότι απολαμβάνει την παρουσία του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ότι… δεν το κουνάει παρά τις κρούσεις που υπήρξαν!

Ο Καστοριανός τερματοφύλακας ομολόγησε ότι μικρότερος υποστήριζε τον Παναθηναϊκό, στις ακαδημίες του οποίου γαλουχήθηκε, ωστόσο έκανε σαφές τι σημαίνει ο Άρης γι’ αυτόν, στην συνέντευξή του στην ιστοσελίδα opinionsports.gr. Αναλυτικά:

Για το αν συνεχίζει στον Άρη: «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Θέλω να συνεχίσω στον Άρη, αυτό είναι ο στόχος μου και νομίζω πως όλα θα οδηγήσουν στο να είμαστε μαζί και την επόμενη χρονιά».

Για το αν δέχθηκε κρούση μεταγραφής: «Νομίζω πως υπήρχαν αρκετές κρούσεις, δεν θέλω όμως να μπω σε αυτή τη λογική. Ο Άρης είναι μόνο στο μυαλό μου και μόνο αυτό με ενδιαφέρει».

Για την απουσία του Άρη από την Ευρώπη: «Δεν πήγαν καλά τα πράγματα φέτος. Θέλαμε όλοι να είμαστε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Άρης πρέπει να είναι παρών σε όλα αυτά, παρόλα αυτά δεν πήγαμε καλά και η θέση που τελειώσαμε το πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου καλή για τον Άρη. Νομίζω πως την επόμενη χρονιά και οι στόχοι οι δικοί μου και της ομάδας θα είναι οι ίδιοι. Να πάμε για κάτι πάρα πολύ υψηλό».

Για το αν είναι χαρούμενος στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό μπορεί να το καταλάβει ένας ποδοσφαιριστής που θα μπει στο ‘Βικελίδης’ να αγωνιστεί με 25.000 κόσμο. Είναι πάρα πολύ όμορφο. Δεν ήμουν Άρης, δεν είμαι Άρης και θα γίνω Άρης. Το να απολαμβάνεις όμως την ιδέα του Άρη είναι κάτι απίστευτο. Εγώ προσωπικά όπως είπα δεν ήμουν Άρης. Ήμουν Παναθηναϊκός. Αγάπησα πάρα πολύ αυτή την ομάδα, αλλά ξέρω ένα πράγμα: Για όσο καιρό θα είμαι στον Άρη θα αγωνίζομαι για το καλύτερο και θα το απολαμβάνω. Αυτό που ζούμε στο ‘Βικελίδης’ είναι απίστευτο και όταν το γήπεδο είναι γεμάτο, πραγματικά είναι υπέροχο. Θέλουμε πάντα να είναι γεμάτο».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Γενικά στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή παίζει ρόλο και η κρίση, όπως και το αν η ομάδα πηγαίνει καλά. Για την πορεία που είχε η ομάδα ο κόσμος ήταν στο πλάι μας. Ακόμα και σε έδρες στις ο οποίες δεν πιστεύαμε ότι θα ερχόταν κόσμος του Άρη, πραγματικά γινόταν μια απολαυστική γιορτή».

Για το αν μπορεί αλλάξει κάτι στον Άρη: «Αυτό που ταλανίζει αυτή τη στιγμή την ομάδα είναι το οικονομικό κομμάτι. Όταν θα βρεθεί μια λύση, θα βρει και ο Άρης το δρόμο του και θα μπορεί να στοχεύει ψηλά».

Για το αν αυτό μπορεί να υλοποιηθεί τη νέα σεζόν: «Νομίζω πως όλοι θα πάμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο κόσμος, η διοίκηση, όλοι. Όποιος αγωνίζεται στον Άρη, έχει υψηλές βλέψεις».

Για το αν είναι εύκολο να παίζει απλήρωτος: «Νομίζω πως δεν είναι για κανέναν άνθρωπο εύκολο αυτό. Όλοι δουλεύουμε για να πληρωνόμαστε. Δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν αθλητή. Όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο σκέφτεται μ όνο το πώς θα πάρει τη νίκη, αλλά όλη η εβδομάδα που περνάει έχει μία τριβή σε αυτό το θέμα που σε φθείρει».

Για την Εθνική: «Για έναν ποδοσφαιριστή είναι ό,τι πιο σημαντικό να πάει μια μέρα στην Εθνική να αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας του, είναι ό,τι πιο υπέροχο μπορεί να σου συμβεί».

Για την απουσία του από το Euro: «Θέλω να δηλώσω ότι δεν υπάρχει καμία πικρία για τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Εγώ έκανα από την πλευρά μου τα πάντα για να κληθώ στην Εθνική. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι στην Εθνική. Πήραμε με τον Άρη και θετικά και αρνητικά αποτελέσματα. Δεν κατάφερα να γίνει αυτή τη στιγμή θα συνεχίσω με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα στο μέλλον».

Για το ποιους θα καλούσε ο ίδιος, εξαιρουμένου του Βελλίδη: «Σίγουρα μια ευκαιρία θα έπρεπε να δώσει στο Χιώτη ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Μετά ο Καρνέζης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και θα έπρεπε να κληθεί. Πραγματικά για τον τρίτο δεν ξέρω γιατί πολλοί Έλληνες δεν αγωνίστηκαν σε πολλά παιχνίδια, ίσως τώρα τελευταία να ήταν σε καλή κατάσταση ο Κωνσταντόπουλος της ΑΕΚ».

Για το αν κάνει τρελά όνειρα στο ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο είναι από μόνο του τρελό και πράγματα που είναι πολύ μακριά, έρχονται πολύ γρήγορα, και άλλα που είναι πολύ κοντά δεν τα φτάνεις ποτέ. Άρα έχω όνειρα, θέλω να φθάσω πάρα πολύ ψηλά στην καριέρα μου, θα δουλεύω καθημερινά γι’ αυτό. Δε σταματάς ποτέ να βάζεις στόχους στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή και αυτό είναι το ωραίο. Κάθε μέρα μπορείς να ζεις κάτι διαφορετικό».

To Top