Δεν βγήκε άκρη με Σανκαρέ – Ντίκο – Φατί, σφίγγει ο κλοιός!

Αρνητική κατάληξη είχε η απόπειρα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης να φτάσει σε συμβιβασμό με τους Καλίφα Σανκαρέ, Φράνσις Ντίκο και Ρίκι Φατί, έτσι ώστε να αποφευχθεί η εκδίκαση των προσφυγών τους τη Δευτέρα (11/06). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΠΑΕ μπορεί να επιβαρυνθεί με οφειλή σχεδόν 3 εκατομμυρίων ευρώ, χάνοντας φυσικά και τους τρεις παίκτες!

Μπροστά στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο να επιδικαστούν υπέρ των ποδοσφαιριστών όχι μόνο τα οφειλόμενα αλλά και δυσβάσταχτες ρήτρες ύψους 800 και 600 χιλιάδων ευρώ, ο θανάσης Αθανασιάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τους τρεις ποδοσφαιριστές, ζητώντας να «παγώσουν» τις προσφυγές του.

Ωστόσο, εκείνος επικαλέστηκε δυσπιστία των πελατών του μπροστά στα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα του Άρη, κάνοντας σαφές ότι οι Σανκαρέ, Ντίκο και Φατί θα επιδιώξουν την εκδίκαση των προσφυγών τη Δευτέρα (11/06). Ο νέος διακανονισμός που πρότεινε ο κ. Αθανασιάδης -με δεδομένο ότι ο παλιός δεν τηρήθηκε- δεν έγινε δεκτός, αφού δεν συνοδευόταν από άμεση καταβολή «ρευστού», που θα διευκόλυνε την προσπάθεια συμβιβασμού.

Υπό αυτές τις συνθήκες και εφόσον δεν συγκεντρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο κάποιο ποσό, που θα πείσει τους τρεις παίκτες να «κάνουν πίσω» και να δώσουν πίστωση χρόνου στην ΠΑΕ, οι προσφυγές τους θα εκδικαστούν τη Δευτέρα (11/06) και θα επιβαρύνουν τα ταμεία με χρέη ύψους άλλων 3 εκατομμυρίων ευρώ!

Είναι αυτονόητο ότι ακόμα και σε τέτοια περίπτωση θα γίνει εκ των υστέρων νέα προσπάθεια συμβιβασμού, τότε όμως θα είναι πολύ αργά, αφού οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μια ευνοϊκή δικαστική απόφαση στα χέρια τους και θα βρίσκονται σε θέση ισχύος, έχοντας το δικαίωμα να απαιτήσουν ολόκληρο το επιδικασθέν ποσό, μέχρι το τελευταίο ευρώ…

To Top