Αποκλείστηκε η Κοντούλη

Η Στέλλα Κοντούλη δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά της κατηγορίας των 69 κιλών, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας γυναικών που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη «η αθλήτρια του ΑΡΗ, ενώ κέρδισε κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων την Άννα Τσομπάνη, εντούτοις, στον δεύτερο αγώνα της επόμενης μέρας, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, δεν μπόρεσε να κερδίσει την Μαρία Κωνσταντελου του Ηρακλή Χαϊδαρίου, χάνοντας με μικρή διαφορά στα σημεία 13-11.

Ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γκαβέζος, έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της αθλήτριάς του και είναι σίγουρος ότι στο μέλλον θα μπορέσει να κατακτήσει τους τίτλους που της αναλογούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στέλλα Κοντούλη έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μάλιστα ήταν από τις πιο μικρές σε ηλικία αθλήτριες που συμμετείχαν, ενώ η αντίπαλός της είναι από της πιο παλαιές αθλήτριες με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της.

Τέλος, η Γεωργία Βαχανίδου συνεχίζει μετά από μία νίκη και ένα bye και αγωνίζεται σήμερα στα ημιτελικά της κατηγορίας των 60 κιλών με την Δήμητρα Τσιγγελίδου του Αλεξάνδρου Μουδανιών».

To Top