Πήρε το “διπλό” η Κ-20, νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε πριν από λίγο στη Λιβαδειά η Κ-20, κερδίζοντας με 1-0 τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 59′ ο Κρυστάλλης.

Όντας καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ο  Άρης κατάφερε να μπει ξανά σε τροχιά νικών, και να αφήσει πίσω τα ατυχή αποτελέσματα των περασμένων αγωνιστικών.

Οι “κίτρινοι” έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν κοντά στο πολυπόθητο γκολ, και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι.  Ο Κρυστάλλης στο 59′ ήταν αυτός που “ξεκλείδωσε” την άμυνα των γηπεδούχων πετυχαίνοντας με πλασέ το 0-1.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το συγκρότημα του Τάσου Θέου αγωνίστηκε κατά τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Ποζίδη στο 84′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το “παρών” στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας, το οποίο μάλιστα διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, έδωσαν τρία μέλη της “κίτρινης” διοίκησης, συγκεκριμένα οι κ. Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:Τελέκος, Μανωλάς, Ζαννιάς, Χ. Κυπραίος, Σακκάς, Μάγκας, Βελέτζας (84′ Λέσι), Καλφούτζος (74′ Σούφλας), Ν. Κυπραίος (56′ Πέπας), Σταθόπουλος, Σμυρναίος

ΑΡΗΣ: Κούσεφ, Παπακώστας (75′ Μπιμπισίδης), Ποζίδης, Μπελούλης, Πολυζωϊδης, Καρασίμος, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Παλιάτσιος, Μπάλλιος (46′ Ζήσης), Κρυστάλλης (62′ Βαλαής)

To Top