Αποκλεισμός-έκπληξη Παπαστεριανού, νοκ άουτ ο Γιάκομπ

Oλοκλήρωθηκε και τυπικά το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά από την σημερινή απογευματινή προπόνηση επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή. Η έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός του Παπαστεριανού.

Με βάση τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Πολωνός, δεν υπήρχαν θεαματικές αλλαγές στα πρόσωπα, εκτός από τη μεγάλη… έκπληξη, αυτή του αποκλεισμού του Παπαστεριανού, ο οποίος ήταν παρών και βασικός στα δυο τελευταία παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης! Απών οριστικά ο Βικτοράς Γιάκομπ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Επέστρεψε κανονικά, όπως αναμενόταν, ο Νέρι Καστίγιο, αλλά και οι Οικονομόπουλος, Κατίδης. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι εξής 19 παίκτες:

Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Φατί, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Καστίγιο, Ουμπίντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Γιαννιώτας.

Ατομικό πρόγραμμα εκτός από τον Γιάκομπ ακολούθησαν και σήμερα οι Σανκαρέ, Γκαρσία, Γιακούποβιτς (υπέστη διάστρεμμα στο τέλος της χθεσινής προπόνησης),  ενώ την θεραπεία του πλέον στην Θεσσαλονίκη συνεχίζει ο Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος επέστρεψε την Παρασκευή.
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top