Αποκλεισμός από το κύπελλο για το μπέιζμπολ

Η ομάδα μπέιζμπολ του Άρη δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω στο θεσμό του κυπέλλου, αφού συμπλήρωσε δύο ήττες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Βέβαια, κατάφερε να κάνει και δύο νίκες: η τελευταία ήταν το περασμένο Σάββατο (22/3) κόντρα στον Μύλωνα (26-16), όπου οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μπρος για τα καλά μετά την 4η αλλαγή και ενώ είχαν βρεθεί πίσω με 8-13. Ωστόσο, στο τέλος κατάφεραν και πήραν τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τον αγώνα της επόμενης ημέρας.

Αντίθετα, το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στους Leaders Βουλιαγμένης έμελλε να ήταν και το τελευταίο, αφού ο Άρης ηττήθηκε με 24-14. Πάντως, το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, όπου οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν πολύ δυνατά, καταφέρνοντας να πάρουν προσωρινά τα ηνία του αγώνα, όχι όμως και να κρατήσουν τη διαφορά μέχρι τέλους.

Αυτοί που ξεχώρισαν αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Άρη ήταν οι Βασίλης Δαλακούρας, Γενναίος Κώστας και Χατζημιλιούδης Κώστας. Οι «κίτρινοι» με ενισχυμένο το ρόστερ τους έδειξε καλά στοιχεία στον επιθετικό και αμυντικό τομέα.

Τέλος, η ομάδα μπέιζμπολ του συλλόγου έδωσε το παρών χθες στο «Nick Galis Hall», όπου οι αθλητές παρακολούθησαν τη γιορτή του συλλόγου και κάπου μετά τις 20:30 μαζί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο κατευθύνθηκαν προς τον Λευκό Πύργο.

To Top