Μπάνκι: “Θέλαμε και νωρίτερα τον Αθηναίου”

Ο Γιάννης Αθηναίου γνωρίστηκε με τα μέλη της νέας του ομάδας, αλλά και με τον Λούκα Μπάνκι, τεχνικό της Αρμάνι, ο οποίος δήλωσε πως ήθελε τον πρώην παίκτη του Άρη και νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Ο Μπάνκι τόνισε πως “θέλαμε να τον αποκτήσουμε νωρίτερα, αλλά ο Άρης δεν ήθελε να αφήσει έναν παίκτη που ήταν σημαντικός για την ομάδα. Συγκεντρώσαμε καλά στοιχεία για την αξία του από παλιούς προπονητές του και μας άρεσαν τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά. Είναι εξαιρετικός αμυντικός και καλός επιθετικός, ενώ μπορεί να παίξει το πικ εν ρολ. Έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο και τον Άρη. Ο τραυματισμός του Λάνγκφορντ προκάλεσε προβλήματα στο ροτέισον και θέλαμε έναν παίκτη στην περιφέρεια για να μην πέφτει όλο το βάρος στους εναπομείναντες”.

Δηλώσεις έκανε και ο Αθηναίου, ο οποίος υπογράμμισε πως “είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δόθηκε, ευχαριστώ την ομάδα και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και θα κάνω το παν για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους”.

To Top