Αποκλεισμός σοκ για τον Ολυμπιακό Βόλου των Χατζηπιρπιρίδη και Ασλανίδη

Αν και προηγήθηκε απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου, ο Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο ισοφαρίστηκε, αλλά τελικά αποκλείστηκε με 2-1 από την ομάδα της Γ’ Εθνικής και δεν συνεχίζει στην επόμενη φάση του κυπέλλου, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στην παράταση…

Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης έπαιξε στα 45’ πρώτα λεπτά και αντικαταστάθηκε, ενώ ο έτερος δανεικός του Άρη στον Ολυμπιακό Βόλου, Κυριάκος Ασλανίδης δεν αγωνίστηκε.

Η ομάδα της Θεσσαλίας προηγήθηκε στο σκορ στο 27’ με τον Στάμου, ενώ ο Αχέρων ισοφάρισε στο 45’ με αυτογκόλ του Μαρκοπουλιώτη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό της παράτασης (93’) από τον Παπανίκου.

Αχέρων Καναλακίου (Τζιάρρας): Βλάχος, Φράγκος, Αϊϊβραΐζογλου (64’ Κωσταμένας), Καπίας (91’ λ.τ. Σακκάς, 119’ Βέρντης), Ντατίδης, Ροβίνας (72’ Γεωργίου), Κωνσταντίνου, Παπανίκου, Τσούτσης (72’ Θεοδωράκης), Κυριάκης (89’ Νικολάου), Σδράβος.

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Μαρκοπουλιώτης, Γραικός (84’ Κόκας), Σκοπελίτης (119’ Φιλίποβιτς), Κόλα (107’ Χατζής), Κουντουριώτης, Ντουάρτε (84’ Οκάν), Στάμου, Χατζηπιρπιρίδης (46’ Βερνάρδος), Χάσεκ (70’ Μπάτροβιτς), Σιαφά.

To Top