Τέλος ο Χατζηπιρπιρίδης από τον Ολυμπιακό Βόλου, αποφασίζει ο Άρης για το μέλλον του

Αποδεσμεύσεων συνέχεια για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς μετά τους Χάσεκ, Ντουάρτε, Μπάτροβιτς και Οκάν, οι Θεσσαλοί προχώρησαν στην λύση της συνεργασίας τους με ακόμα δύο παίκτες.

Ο λόγος για τους  Ζοζέ Αντουάν Ναά και Κώστα Χατζηπιρπιρίδη, ο πρώτος αγωνίστηκε σε 9 αγώνες με τους Θεσσαλούς όντας βασικός στα 8, εν αντιθέσει με τον δεύτερο που έπαιξε σε μόλις 5 ματς.

Ο Χατζηπιρπιρίδης ήταν δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου από τον Άρη και πλέον οι κιτρινόμαυροι θα αποφασίσουν για το μέλλον του, εάν δηλαδή θα τον εντάξουν στην ομάδα ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ζοζέφ Αντουάν Ναά και Κώστα Χατζηπιρπιρίδη.

Ευχαριστεί και τους δύο για την προσφορά τους, το διάστημα που αγωνίστηκαν με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Η διοίκηση του συλλόγου θα είναι σε θέση άμεσα να ανακοινώσει νέες προσθήκες στην ομάδα, που θα ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό τον Ολυμπιακό Βόλου, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

To Top