Θρήνος στη Βέροια, με θανατηφόρο τροχαίο! Νεκρός 39χρονος ποδοσφαιριστής και στη Φθιώτιδα (video)

Θλίψη σκόρπισε στη Βέροια η είδηση για το θανατηφόρο τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 20χρονος, ενώ μία άλλη τραγωδία στη Φθιώτιδα, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 39χρονος ποδοσφαιριστής.

Το μοιραίο συμβάν σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο 18ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας- Κυψέλης.

Το αυτοκίνητο, που οδηγούσε 28χρονος και επέβαιναν ακόμη δύο άνδρες ηλικίας 20 και 21 ετών, εκτράπηκε από το δρόμο και ανατράπηκε σε χωράφι, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 20χρονου επιβάτη και τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού και του άλλου επιβάτη.

Τα θύματα του τροχαίου διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας και στη συνέχεια, οι δύο τραυματίες, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύονται.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Βεροίας.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής του Παμμωλιακού, Στέλιος Μπουσδούκος.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο ποδοσφαιριστής επέστρεφε από τη δουλειά του με μηχανάκι, καθώς είχε το αυτοκίνητό του στο συνεργείο και έπεσε θύμα τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ένας ηλικιωμένος άνδρας –85 ετών.

Όλα συνέβησαν σύμφωνα με πληροφορίες στον κόμβο του Αγίου Σεραφείμ με την Αστυνομία να διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.

Ο Στέλιος Μπουσδουκος ήταν παντρεμένος και είχε ένα μικρό παιδί που πήγαινε στο δημοτικό.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο προπονητής Γιάννης Αποστόλου ο οποίος συνδεόταν μαζί του με πολύχρονη φιλία ενώ είχαν συνεργαστεί και σαν ποδοσφαιριστής με προπονητή.

 

To Top