Αποκλεισμός της Αστάνα: προηγήθηκε 3-1 στο 58′, αλλά έχασε 3-4 από την Κουόπιο!

Η Αστάνα, η οποία είχε αποκλείσει τον Άρη στον β’ γύρο του Europa Conference League, βρέθηκε να προηγείται με 3-1 απέναντι στην Κουόπιο, αλλά κατάρρευσε στην τελική ευθεία και αποκλείστηκε (3-4). Ένα ματς που δείχνει πόσο μεγάλη ευκαιρία κλώτσησε ο Άρης πριν μερικές μέρες!

Τι κι αν η Αστάνα προηγήθηκε 3-1 υποδεχόμενη την Κουόπιο και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η ομάδα από το Καζακστάν -η οποία απέκλεισε τον Άρη στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League- είδε τους Φινλανδούς να γυρνούν «τούμπα» το ματς και να περνούν εκείνοι στα playoffs της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με τον Μπαρσεγιάν, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στον Αϊμπέτοφ (41′). Ο Ρανκέλ μείωσε για την Κουόπιο στο 53′, ενώ ο Μπαρσεγιάν έκανε το 3-1 στο 58′. Με τον Τόμασοβ να έχει δημιουργήσει και τα τρία γκολ των Καζάκων.

Ωστόσο, οι Φινλανδοί όχι μόνο δεν τα παράτησαν, αλλά κατάφεραν να το γυρίσουν χάρη σε ακόμα δύο τέρματα του Ρανγκέλ (61′ και 74′) και ένα του Ικαούνιεκς στο 77′ και συνεχίζουν πλέον στα πλέι οφ του θεσμού…

To Top