Αστάνα: “O Καρλίτος θα πάρει 700.000 ευρώ για 1,5 χρόνο, η Λαμία 300.00 ευρώ”

Ο αθλητικός διευθυντής της Αστάνα, Ιγκόρ Πάβλιουκ διευκρίνισε πως τα ποσά που γράφονται στον Τύπο αναφορικά με το συμβόλαιο του Καρλίτος δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο Καζακστάν, ο Ισπανός φορ θα εισπράξει μάξιμουμ 700.000 ευρώ!

Το συνολικό κόστος της μεταγραφής του Καρλίτος από τη Λαμία στην Αστάνα δεν θα ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται στον σύλλογο του Καζακστάν.

Η Λαμία θα εισπράξει 300.000 ευρώ για την μεταπήδηση του 34χρονου φορ που θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025 έναντι 700.000 ευρώ.

Στόχος της Αστάνα με την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Λαμίας (22 συμ./10 γκολ) είναι να επιστρέψει έπειτα από έναν χρόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Καζακστάν.

Ο αθλητικός διευθυντής της Αστάνα, Ιγκόρ Πάβλιουκ τοποθετήθηκε σχετικά με την μεταγραφή του Καρλίτος, αλλά και για το κόστος της μεταπήδησης του.

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιο του. Η εμπειρία, αλλά και η ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσουν την ομάδα να λύσει τα προβλήματα της μέσα στο 2024 προκειμένου να επιστρέψει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να έχει πετυχημένη παρουσία στην Ευρώπη.

Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο του 2025. Σε ότι αφορά την αμοιβή του μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τα νούμερα που εμφανίζονται στα media δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Στην παρούσα φάση ο σύλλογος δεν μπορεί να πληρώσει τέτοια ποσά. Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με όσα έχουν γραφτεί».

To Top