ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλήθηκε στην Εθνική Τσεχίας ο Μπράμπετς

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς κλήθηκε εθνική Τσεχίας για φιλικά που είναι προγραμματισμένα τον Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός του Άρη θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας της χώρας του για τα ματς κόντρα σε Νορβηγία που είναι προγραμματισμένο στις 22 Μαρτίου και απέναντι στην Αρμενία που είναι να διεξαχθεί στις 26 του ίδιου μήνα.

Τα εν λόγω παιχνίδια είναι μεταξύ της 2ης και της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Βέβαια η ΕΠΟ έχει κάνει αίτημα για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Κι αυτό διότι στις 21 Μαρτίου είναι ο ημιτελικός του Euro 2024 playoffs μεταξύ Ελλάδας και Καζακστάν. Ακόμα βέβαια δεν έχει ληφθεί σχετική απόφαση.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλήθηκε στην Εθνική Τσεχίας ο Μπράμπετς

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς κλήθηκε για μια ακόμη φορά στην Εθνική Τσεχίας.

Ο στόπερ του Άρη είναι και πάλι μέσα στην αποστολή που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάροσλαβ Σίλχαβι για τις επερχόμενες υποχρεώσεις των Τσέχων.

Στις 12 Οκτωβρίου θα ταξιδέψουν στα Τίρανα για την αναμέτρηση με την Αλβανία και τρεις μέρες αργότερα θα υποδεχθούν στην πόλη Πλζεν τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του EURO 2024.

Οι υποχρεώσεις με την Εθνική Τσεχίας, σημαίνει ότι πιθανότατα θα χάσει μια μέρα από την προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα, αφού στις 10 Οκτωβρίου θα πρέπει να ταξιδέψει για την πατρίδα του.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλήθηκε στην Εθνική Τσεχίας ο Μπράμπετς

Με τον Γιακούμπ Μπράμπετς στη σύνθεσή της, η Εθνική Τσεχίας θα αγωνιστεί για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η εθνική ομάδα της Τσεχίας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην αποστολή για τους αγώνες με Πολωνία και Μολδαβία για τα προκριματικά του Euro2024.

Ανάμεσα στα ονόματα τα οποία βρίσκονται στη λίστα, φιγουράρει και αυτό του αμυντικού του Άρη Γιακούμπ Μπράμπετς, με τον Τσέχο να καλείται και πάλι να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Από την άλλη, ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του Μπράμπετς στον Άρη Βλάντιμιρ Νταρίντα, δεν βρίσκεται στις κλήσεις του τεχνικού της Τσεχίας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλήθηκε στην Εθνική Τσεχίας ο Μπράμπετς

Στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του κλήθηκε ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ο άσος του Άρη συμπεριλήφθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Τσεχίας, Γιάροσλαβ Σίλχαβι, στην 20μελή αποστολή της για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μετά και τις εμφανίσεις του στους Θεσσαλονικείς.

Άλλωστε το γεγονός πως δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του ήταν ο λόγος που δεν είχε παίξει με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και πλέον μετά τα ματς που πήρε με τους Κιτρινόμσυρους είναι έτοιμος να προσφέρει σε αυτό.

Οι Τσέχοι θα φιλοξενήσουν την Ουαλία στις 8 Οκτωβρίου στην Πράγα και τρεις μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσουν τη Λευκορωσία στο Καζάν της Ρωσίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει το 2022 στο Κατάρ.

To Top