ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα… άδυτα του Παλέ!

Οι παίκτες είχαν συγκεκριμένες οδηγίες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Τις εκτέλεσαν κατά γράμμα και έφτασαν στη νίκη επί της Ρουντούπις και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ. Το PRESSARIS αποκαλύπτει τι έγραψαν ο Βαγγέλης Αλεξανδρή και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στα αποδυτήρια στους παίκτες τους, λίγο πριν το παιχνίδι και ουσιαστικά άνοιξαν τον δρόμο για να γραφθεί η πρόκριση! Παράλληλα, δημοσιεύει και την φωτογραφία με τις οδηγίες του τεχνικού τιμ! 

Στα αγγλικά ήταν γραμμένες οι οδηγίες προς όλους.
“KEYS FOR THE GAME.
1. HAND ON EVERY SHOT (BE QUICK).
2. HELP + RECOVER. FROM OPEN DENY.
3. REBOUNDS!!! IT’S A 40′ FIGHT. WHO WANTS IT MORE”.

Η μετάφραση; Τα κλειδιά του αγώνα ήταν σύμφωνα με το τεχνικό τιμ καταρχήν (1) να υπάρχει χέρι παίκτη του Άρη σε κάθε σουτ των Λιθουανών και να είναι γρήγοροι στις αντιδράσεις τους οι κίτρινοι. Δεύτερον να δίνουν όλοι βοήθεια στην άμυνα και να επανέρχονται στην αρχική τους θέση, να παίζουν όβερ πλέι, να μην επιτρέπουν την πάσα και να είναι ανοικτοί σε βοήθεια και τρίτον, να κερδίσουν τα ριμπάουντ (41-37 ήταν για τον Άρη).

Τονίστηκε σε όλους πως “είναι μια μάχη 40 λεπτών! Όποιος το θέλει περισσότερο”.

Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν, έκαναν την δουλειά τους, πήραν τη νίκη, πήραν την πρόκριση και συνεχίζουν να κερδίζουν όχι μόνο ροζ φύλλα, αλλά και τον κόσμο…

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top