Σέσκους: “Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη”

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του παρά την ήττα και τον αποκλεισμό ήταν ο προπονητής της Ρουντούπις, Βιρτζίνιους Σέσκους. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει και στην απουσία του Κουζμίνσκας.

Τόνισε αρχικά: «Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή επιτυχία για την επόμενη φάση. Και οι δύο ομάδες άξιζαν σήμερα τη νίκη. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα τα παιδιά. Έλλειπε από την ομάδα ο Κουζμίνσκας. Κατά την διάρκεια του αγώνα χάσαμε δύο παίκτες με πέντε φάουλ ενώ στο τέλος τραυματίστηκαν άλλοι δύο” και πρόσθεσε: “Είμαι χαρούμενος από την απόδοση που είχαν οι παίκτες μου. Αποδείξαμε με αυτή την εμφάνισή μας ότι μπορούμε να χτυπήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Τα παιδιά έκαναν μία πολύ σημαντική προσπάθεια πάλεψαν το παιχνίδι και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Ο Αρμίνας Ουρμπούτις δημιούργησε πολλά προβλήματα στους ψηλούς του Άρη σημείωσε 20 πόντους όμως δεν μπόρεσε να χαρεί την εμφάνισή του καθώς η ομάδα του αποκλείστηκε: «Είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε» ήταν το πρώτο σχόλιο του νεαρού σέντερ ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Εμείς δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, προσπαθήσαμε να πάρουμε το ματς όμως δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε την καλή απόδοση και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top