Απολογήθηκε στους φιλάθλους για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League η UEFA

Συγγνώμη από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του φετινούς Champions League, ζήτησε με επίσημη ανακοίνωσή της η UEFA.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Σταντ ντε Φρανς» για να παρακολουθήσουν τον τελικό του φετινού Champions League, εξέδωσε η UEFA, παίρνοντας θέση για τα πολύ άσχημα περιστατικά που έλαβαν χώρα εκείνες τις μέρες στο Παρίσι.
«Η UEFA επιθυμεί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους θεατές που βίωσαν τρομακτικά και οδυνηρά γεγονότα κατά την προετοιμασία του τελικού του UEFA Champions League στο Παρίσι, σε μία νύχτα που θα έπρεπε να αποτελεί γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κανένας ποδοσφαιρόφιλος δεν πρέπει να τεθεί σε αυτή την κατάσταση και αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Για τον σκοπό αυτό, αμέσως μετά τα γεγονότα, η UEFA ανέθεσε μια Ανεξάρτητη Αναθεώρηση για τον εντοπισμό των ελλείψεων και των ευθυνών όλων των φορέων που εμπλέκονται στη διοργάνωση του τελικού και δημοσίευσε σήμερα τους Όρους Εντολής για αυτήν την αξιολόγηση», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της ανακοίνωσής της η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία στη συνέχεια προσθέτει πως οι έρευνες συνεχίζονται.

To Top