Στον τελικό του Roland Garrros ο Ναδάλ μετά την αποχώρηση του τραυματία Ζβέρεφ

Άδοξα ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικό του Roland Garros, με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να αποχωρεί τραυματίας κατά τη διάρκεια του 2ου σετ και τον Ράφα Ναδάλ να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό του τουρνουά!

Πρόωρα ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Roland Garros, ανάμεσα σε Ράφα Ναδάλ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Γερμανό τενίστα να γυρίζει τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια του δωδέκατου γκέιμ στο δεύτερο σετ, αποχωρώντας από το κορτ με καροτσάκι.

Έτσι, ο Ζβέρεφ δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα, με τον Ναδάλ να παίρνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρουντ-Τσίλιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Παρίσι και το «Φιλίπ Σαρτιέ», ο 36χρονος χαρακτήρισε όνειρο το γεγονός ότι πήρε την πρόκριση στον 14ο τελικό της καριέρας του στο ιστορικό τουρνουά, τονίζοντας όμως δεν μπορεί να το χαρεί, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του αντιπάλου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναδάλ:
«Ήταν μια σκληρή στιγμή για τον Σάσα, έπαιξε ένα απίστευτο τουρνουά, ξέρω πόσο παλεύει να κατακτήσει ένα Grand Slam. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και να αναρρώσει γρήγορα. Ήταν ένας σκληρός αγώνας, παίξαμε περισσότερο από τρεις ώρες και δεν ολοκληρώσαμε καν το δεύτερο σετ», τόνισε αρχικά ο Ισπανός, συμπληρώνοντας:
«Είναι δύσκολο να πεις πολλά πράγματα σήμερα, φυσικά για μένα, το να είμαι για άλλη μια φορά στον τελικό του Roland Garros είναι ένα όνειρο, χωρίς αμφιβολία. Αλλά την ίδια στιγμή, ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε ο αγώνας… Ήμουν εκεί στο μικρό δωμάτιο με τον Σάσα πριν επιστρέψουμε στο γήπεδο και να τον βλέπω να κλαίει, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή».

To Top