Μουρίνιο: «Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον»

Έκλεψε για πολλοστή φορά την παράσταση με τις δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Για την επιτυχία με τη Ρόμα στο Europa Conference League μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που φιλοξενήθηκε από το πανεπιστήμιο της Λισαβόνας.
Μεταξύ άλλων, ο “Special One” υποστήριξε πως έχει γίνει… λιγότερο εγωκεντρικός πλέον, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να παραμείνει στους «τζιαλορόσι» ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Ο έμπειρος προπονητής αποθέωσε τον συμπατριώτη του, ο οποίος έπαιξε ως δανεικός από την Πόρτο στους Ρωμαίους στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Με έκανε να νιώσω κάτι διαφορετικό που δεν είχα ξανανιώσει η κατάκτηση του Europa Conference League. Ήταν σαν το δικό μας Champions League. Είμαι λιγότερο εγωκεντρικός πλέον, είμαι άνθρωπος που ζει περισσότερο για τους άλλους παρά για τον εαυτό του.
Αν η Πόρτο θέλει να μας δώσει ξανά δανεικό τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, θα τον φέρω μόνος μου στη Ρώμη. Αν θέλει να τον αγοράσουμε, τότε δεν ξέρω αν το σηκώνει η πιστωτική μου κάρτα…
Ήταν πολύ σημαντικό φέτος, έχουμε πολλά κοινά στο πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο και με βοήθησε να περάσω το μήνυμά μου στους άλλους παίκτες. Έθεσε το παράδειγμα που ήθελα. Θα ήθελα να μείνει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε».

To Top