Απολογείται ο Μάκης Ψωμιάδης

Στον 9ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (20/09) ο Μάκης Ψωμιάδης προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση των στημένων αγώνων. 
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Kαβάλας, καλείται κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή να αντικρούσει τις κατηγορίες που τον βαρύνουν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίασης, απάτης, δωροδοκίας ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, αλλά και της αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο Μάκης Ψωμιάδης υποστηρίζει πως δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες, επιμένει πως όλες οι συνομιλίες έχουν καταγραφεία από την ΕΥΠ και το περιβόητο «βαλιτσάκι» της και έχουν γίνει μετά το τέλος των επίμαχων αγώνων που η ΟΥΕΦΑ έχει χαρακτηρίσει από ύποπτους έως διεφθαρμένους.

Αλλωστε ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες εις βάρος του ως «φούσκες», αναφέρει ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης και χαρακτηρίζει εαυτόν ως «πολιτικό κρατούμενο». Αλλωστε και ο Χρήστος Στάθης, συνήγορος υπεράσπισης του «Βig Mak» κάνει λόγο για «αόριστο κατηγορητήριο».

Μετά το πέρας της απολογίας του Μάκη Ψωμιάδη, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το εάν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κριθεί προφυλακιστέος επειδή θεωρείται ύποπτος φυγής. 

To Top