ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απομακρύνεται του Φομπέρ! Η απόφαση του Αναστόπουλου άλλαξε τα δεδομένα…

Σε διαδικασία αναθεώρησης του ενδεχομένου συνεργασίας με τον Ζουλιέν Φομπέρ, έχουν μπει από το μεσημέρι οι ιθύνοντες του Άρη.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και συζήτησαν γύρω από τις οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή. Η πρόταση από την πλευρά του Γάλλου ποδοσφαιριστή αξιολογήθηκε από τους ανθρώπους του Άρη, κρίθηκε μεγαλύτερη από αυτή που είχαν στο μυαλό τους και κατέθεσαν, ενημερώνοντας ότι θα υπάρξει και νέα επαφή, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει αύριο το πρωί, πριν αναχωρήσει για την Γαλλία.

Πέρα από την διαφορά στο οικονομικό σκέλος, έρχεται να προστεθεί και η επιθυμία του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία και κάνει την διαφορά. Αυτός είναι άλλωστε, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον κάθε παίκτη. Ο “Αλενατόρε” ήδη εξετάζει εναλλακτικές επιλογές, καθώς δεν θέλει τις θέσεις ξένων να τις καλύπτουν παίκτες που αγωνίζονται στην άμυνα.

Παράλληλα, προβληματίζεται έντονα για την πτωτική πορεία του Γάλλου τα τελευταία χρόνια, γεγονός που τον κάνει να στρέφεται σε άλλες επιλογές, με μικρότερο ρίσκο, καθώς γίνεται αντιληπτό, πως για να υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη, θα πρέπει να ανέβει αρκετά και η οικονομική πρόταση του Άρη.

Επομένως, Άρη και Φομπέρ πολύ δύσκολα θα πορευτούν μαζί, από τη στιγμή που η εισήγηση του Αναστόπουλου είναι αρνητική και η διαφορά στο οικονομικό αρκετά σημαντική.

 

 

 

To Top