ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Επιστράφηκαν από τον Άρη 120.000 ευρώ στον Καρυπίδη»

Ο Νίκος Αγραφιώτης, ταμίας αλλά και μέλος της πενταμελούς επιτροπής του Α.Σ. Άρη μίλησε αναφορικά με την αίτηση στο Γ.Ε.ΜΗ και την κατάθεση του φακέλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Arena fm”:

«Είχαμε μια εντολή από τον πρόεδρο και από τον κ.Καρυπίδη ότι τα θέματα πρέπει να προχωρήσουν τα θέματα με την μεγαλύτερη ταχύτητα. Το ΑΦΜ έγινε από τις πρώτες μέρες, υπάρχει εδώ και ένα μήνα. Όσο για την αίτηση στο ΓΕΜΗ, ο φάκελος έχει φύγει από εμάς, την Παρασκευή ήταν έτοιμος και τώρα βρίσκεται στα χέρια του ΓΕΜΗ και του υπουργείου εμπορείου.

Τα καταθέσαμε όλα επισήμως και ουσιαστικά ολοκληρώσαμε την διαδικασία αυτή. Είμαστε έτοιμοι ανα πάσα στιγμή να επισυνάψουμε οτιδήποτε χρειαστεί, άμα δηλαδή χρειαστεί κάποιο επιπλέον έγγραφο».

Αναφορικά με την καταβολή των 300.000 ευρώ από τον Καρυπίδη:«Δεν έχει γίνει ακόμα η καταβολή, συνεδριάσαμε όμως η πενταμελής επιτροπή και κατόπιν συνεννόησης με το ΓΕΜΗ, το υπουργείο εμπορίας και την τράπεζα, επιστρέψαμε επιπλέον χρήματα στους καταθέτες διότι βγήκε από όλη αυτή την διαδικασία ότι το κεφάλαιο που έπρεπε να τοποθετηθεί από τον κ.Καρυπίδη ήταν 1.080.000, και τα 120.000 που υπολείπονται, θεωρούνται ως κεφάλαιο, η υπεραξία της ομάδας που έπεσε σε αυτό το σημείο αγωνιστικά. Οπότε μετά από συνεννόηση επιστρέψαμε στον μεγαλομέτοχο 120.000 ευρώ».

Για τον κ.Ψηφίδη: «Είμαστε συνεργάτες 15 χρόνια σε διαφόρους τομείς, πριν συναντηθούμε στον Άρη, αυτό που έχω να πω είναι ότι ο πρόεδρος είναι πιο οργανωτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει , για αυτό είμαι εδώ και βοηθάω όσο μπορώ».

To Top