Απορίες για την υπόθεση Ματσόν

Προκύπτουν κάποια ερωτηματικά από τη στιγμή που ο Άρης δεν είχε κλείσει την υπόθεση Ματσόν ενόψει της κατάθεσης όλων των διακανονισμών στη FIBA.

Καταρχήν για την συγκεκριμένη υπόθεση και η προηγούμενη διοίκηση και η νυν διοίκηση είχαν επισημάνει πως είχε κλείσει και είχε πληρωθεί ο Ιταλός τεχνικός. Είχε συμβεί αυτό με τη συνδρομή της ΕΟΚ, σε συννενόηση με τους ανθρώπους του Άρη, προφανώς κάποια δόση δεν πληρώθηκε και ο Ματσόν εξακολουθεί να διεκδικεί χρήματα.

Η FIBA ενημέρωσε τον Άρη, σύμφωνα με όσα υποστήριξαν δημόσια μέλη της διοίκησης, ότι εφόσον εκκρεμεί μόνο η περίπτωση Μάιλς, να στείλουν όλους τους υπόλοιπους διακανονισμούς, ώστε να επιληφθεί η ίδια την οφειλή προς τον Αμερικανό. Για ποιο λόγο η ΚΑΕ προχώρησε στην κατάθεση των διακανονισμών αφού δεν είχε κλείσει τελικά όλες τις υποθέσεις εκτός του Μάιλς;

Όπως και να έχει, οι κίτρινοι θα πρέπει να βρουν άμεσα μια λύση και να συμφωνήσουν με τον Ντάριο Σαντρόλι, εκπρόσωπο του Ματσόν, ώστε να μπορέσει η FIBA να επιληφθεί της υπόθεσης Μάιλς και να ανοίξει ο δρόμος για την άρση του απαγορευτικού.

 

To Top