Καμία επαφή Άρη – Πρίφτη χθες, αλλά αυτός είναι το φαβορί

Μέχρι και λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα χθες δεν είχε υπάρξει καμία επαφή ανάμεσα στην πλευρά του Δημήτρη Πρίφτη και τον Άρη μετά την κατάθεση της οικονομικής προσφοράς, ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι κίτρινοι θα στρέψει την προσοχή τους εξ ολοκλήρου στον Έλληνα τεχνικό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Άρης φαίνεται πως έχει καταλήξει στην επιλογή Πρίφτη. Η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό είναι απόλυτα διαχειρίσιμη και δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα, ειδικά αν δοθούν και οι απαραίτητες εγγυήσεις. Ο Πρίφτης έχει συζητήσει από τη Δευτέρα με τα μέλη της διοίκησης μια μια σειρά ενεργειών που αφορούν την λειτουργία της ΚΑΕ και θέλει να δει αυτές οι ενέργειες να πραγματοποιούνται.

Δεν είναι το οικονομικό το πρώτο θέμα που απασχολεί τον Πρίφτη στην απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, αλλά να διαπιστώσει πως γίνονται πράγματα στη βάση των όσων συζητήθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών τη Δευτέρα.

Ενδεχομένως σήμερα θα υπάρξει κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ειδικά αν τελικά έχει αποφασιστεί εντός του διοικητικού συμβουλίου ότι ο Πρίφτης είναι η τελική επιλογή, μετά και την χθεσινή επικοινωνία με τον Ηλία Ζούρο.

 

To Top