Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη, επικυρώθηκε ο υποβιβασμός

Δεν είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια των Άρη, Skoda Ξάνθη, Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη να μπλοκάρουν την επικύρωση της βαθμολογίας που είχε αποφασίσει το Δ.Σ. της Super League στις 24 Απριλίου. Καθώς η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις που είχαν καταθέσει οι τρεις αυτές ΠΑΕ.

Θυμίζουμε ότι οι τρεις ΠΑΕ είχαν προσφύγει στις 28 Απριλίουστην επιτροπή εφέσεων της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά της απόφασης του συνεταιρισμού. Μέσω αυτής της κίνησης ζητούσαν μερική και όχι ολική επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Ωστόσο, η έφεση δεν έγινε δεκτή, κάτι που σημαίνει ότι η Ξάνθη θα παίξει στο μπαράζ με τον τρίτο των πλέι οφ της Football League και πως Απόλλώνας και Άρης υποβιβάζονται.

Αναλυτικά

– Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της από 24-4-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE.

– Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατά της από 24-4-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE.

– Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ κατά της από 24-4-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE.».

To Top