“Απορώ με τον κ. Σκόρδα, δεν σέβεται τη Γ.Σ. της ΚΜΑ και κάνει τα δικά του!”

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης μίλησε για τα όσα έγιναν σήμερα στο δικαστήριο, για τον Λάμπρο Σκόρδα αλλά και για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στους κίτρινους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

«Ο κόσμος ήθελε την αλλαγή , ήταν μια θέση η οποία βγήκε από την γενική συνέλευση με 99%, πήγαμε στο δικαστήριο, τελικά απεφάνθη ότι δεν υπάρχουν έκτακτοι λόγοι έκτακτης ανάγκης για να αλλάξει η διοίκηση της ΠΑΕ και έτσι συνεχίζει η διοίκηση Σκόρδα.

Όλος ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι με την παρέμβαση του ο κ.Σκόρδας δεν θέλησε να αφήσει την θέση του προέδρου. Υπάρχει δικάσιμος στις 18 Μαρτίου, και για να πληροφορήσω τον κόσμο η δίκη για την αλλαγή της διοίκησης  πάει για τις 18, βάλτε και ένα μήνα μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου οπότε θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

Ο μόνος στόχος και σκοπός μου ήταν ότι η ΠΑΕ Άρης πρέπει να προχωρήσει με ενότητα. Δέχτηκα την συμμετοχή μου στην διοίκηση Στεφανίδη μέσα σε μια συμφωνία μαζί του αλλά και όλο τον κόσμο που πλαισίωνε την όλη προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο ηρεμίας το οποίο πραγματικά έχει ανάγκη η ομάδα.

Ο Άρης δυστυχώς θα προχώρησε μέσω αυτών των συνθηκών τους τελευταίους τρεις μήνες».

Για το τι θα έκανε ο ίδιος: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε τέτοια πράγματα. Απλά θεωρώ ότι με ορισμένες ευνοϊκές συνθήκες , ενότητας και ηρεμίας και λίγη καλή τύχη θεωρώ ότι ο Άρης θα είχε καλές πιθανότητες να σωθεί».

Για τον Σκόρδα: «Πραγματικά με εκπλήσσει η συμπεριφορά του κ.Σκόρδα γιατί ενώ βλέπει ότι το 99% είχε διαφορετική άποψη από την δικιά του αυτός επιθυμεί να σώσει τον Άρη και κάνει παρέμβαση. Καλή του πορεία, μακάρι να το πετύχει αν και μέχρι τώρα όλο το σύνολο λέει το αντίθετο και δεν τον δέχεται. Δεν σέβεται την γενική συνέλευση και κάνει τα δικά του. Γιατί το κάνει θα το κρίνεται εσείς και οι οπαδοί. Ο άνθρωπος είναι ανεκδιήγητος, δεν είναι με τα καλά του. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στον Άρη . Ο κ.Σκόρδας προκαλεί, εμείς σε παλιότερες διοικήσεις όταν είχαμε αποφάσεις τέτοιου τύπου, αμέσως κάναμε στην άκρη. Ακολουθούσαμε την επιθυμία του συνόλου, αυτός δεν καταλαβαίνει κανέναν».

To Top