ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Αποστολή αγάπης” από ΠΑΕ Άρης και Vimatec! (photos)

Η ΠΑΕ Άρης και η Vimatec S.A., εταιρία δομικών υλικών και μόνωσης (www.vimatec.eu) και Επίσημος Υποστηρικτής, έδειξαν για μια ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, με μια «αποστολή αγάπης»!

Aναλυτικά:

Συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν από την Vimatec S.A. για τις ανάγκες της κατασκήνωσης «Το Θαβώρ», που δημιούργησε ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη, Θεσσαλονίκη, www.inmetamorfoseos.gr), υλικά και χρώματα για τη συντήρηση και τον καλλωπισμό των εγκαταστάσεων, όπου φιλοξενούνται κάθε χρόνο εκατοντάδες παιδιά στην περιοχή Πλατανάκια Σερρών, συμβάλλοντας στο κοινωνικό έργο που επιτελείται εδώ και λίγα χρόνια.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρουσία του Αθλητικού Διευθυντή της, Άγγελου Χαριστέα, του προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ και των ποδοσφαιριστών χαιρέτησαν την πρωτοβουλία αυτή, καταγράφοντας για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία του Συλλόγου σε θέματα ανθρωπιάς και πολιτισμού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την κοινωνική δράση της Vimatec, αλλά και το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vimatec S.A., Γιώργος Βιδάλης και ο Αρχιμανδρίτης, Νικόλαος Παπαγεωργίου.

Κοινός τόπος όλων, η ευρύτερη συνεργασία για την ανάδειξη κοινωνικών δραστηριοτήτων! ??

To Top