ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικά στα 3-5 Πηγάδια η προετοιμασία του Άρη, έδωσαν το «ΟΚ» Ένινγκ-Χαριστέας (photo)

Οριστικά στα 3-5 Πηγάδια θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη για τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο αθλητικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» μαζί με τον Μίχαελ Ένινγκ και τον Απόστολο Τερζή βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο στη Νάουσα, όπου επέβλεψαν τις εγκαταστάσεις και την περιοχή για την προετοιμασία της ομάδας, που υπολογίζεται για το διάστημα 10-25 Αυγούστου κι ενώ το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει επισήμως στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πάντως, πρόκειται για ένα γνώριμο για τον Άρη μέρος, καθώς εκεί έκανε προετοιμασία πριν δύο χρόνια με προπονητή τον Δημήτρη Σπανό και πέρσι με τον Πάκο Ερέρα για ένα δεκαήμερο πριν μεταβεί η αποστολή στην Ολλανδία.

Έτσι, οι άνθρωποι του Άρη επιλέγουν για την προετοιμασία της ομάδας μια τοποθεσία την οποία προτιμούν αρκετές ακόμα ελληνικές ομάδες λόγω του πολύ καλού κλίματος εν μέσω καλοκαιριού και λόγω των εξαιρετικών εγκαταστάσεων.

Ένας ακόμα βασικός λόγος της συγκεκριμένης επιλογής έχει να κάνει με την αποφυγή επιπλέον μετακινήσεων τόσο λόγω του κορωνοϊού και των μέτρων που ισχύουν σε άλλες χώρες, όσο και με το γεγονός πως δεν υπάρχει πολύς χρόνος μεταξύ της προετοιμασίας και τη έναρξης της νέας σεζόν. Επόμενο βήμα θα είναι και το κλείσιμο φιλικών αγώνων για την περίοδο που θα βρίσκεται εκεί η ομάδα.

Δείτε την ανάρτηση του Χαριστέα:

To Top