ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποστολή διπλού στα Γιάννενα, εκτός οι Μπερτόγλιο, Κάτσε, Ιωάννου, Κουέστα

Εκτός αποστολής για το αυριανό ματς στα Γιάννενα έμεινε τελικά ο Φακούντο Μπερτόγλιο, όπως επίσης εκτός έμειναν οι Κάτσε, Ιωάννου και Κουέστα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι (11/01) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Facundo Bertoglio (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και Julian Cuesta (ενοχλήσεις στη μέση), καθώς και ο Ergys Kace (ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης)».

To Top