ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκάνεα-Ιωάννου: Ο συναγωνισμός στη θέση του αριστερού μπακ και η άποψη του Μάντζιου

Η έλευση του Νικόλα Ιωάννου φέρνει επιπλέον συναγωνισμό στις θέσεις των αμυντικών του Άρη και δη σε εκείνη του αριστερού μπακ.

Εκεί που υπάρχει ήδη ο Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος κόντρα στο Βόλο πραγματοποίησε την πιο ουσιαστική εμφάνισή του με τους «κιτρινόμαυρους». Το ξεκίνημα του με τον Άρη δεν ήταν το αναμενόμενο, όμως όλοι μέσα στην ομάδα ελπίζουν να τον δουν να ανεβαίνει κι άλλο.

«Μας ικανοποίησε, περιμένουμε να προσαρμοστεί καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκε κι αυτός με τον κορωνοϊο, έχασε αρκετό χρόνο» ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του για τον Ρουμάνο ο Άκης Μάντζιος και συμπλήρωσε: «Είναι περιουσιακό στοιχείο, είναι παίκτης που πιστεύουμε και υπολογίζουμε και ευχόμαστε να έχει ανάλογη συνέχεια».

Στην ίδια θέση αγωνίζεται και ο Ιωάννου, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αμυντικός. Ωστόσο προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας. «Είναι μια θέση που θέλαμε να ενισχυθούμε. Είναι ένα παιδί σε καλή ηλικία, ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας» είπε ο προπονητής του Άρη για το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, περιμένοντας να τον δει και σε δράση μέσα σε παιχνίδια, εφόσον το αποφασίσει ο ίδιος.

To Top