ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποστολή εξετελέσθη στο αγωνιστικό, στροφή στην εκκαθάριση!

Ο πρώτος μεγάλος στόχος της χρονιάς έχει πλέον “κλειδώσει” καθώς ο Άρης, με βάση τα χθεσινή αποτελέσματα χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στις εναπομείναντες έξι αγωνιστικές για να πετύχει την αγωνιστική του άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Πλέον, όλο το βάρος πέφτει στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, καθώς τα όσα προκύπτουν το τελευταίο διάστημα, δεν επιτρέπουν στους “κιτρινόμαυρους” να καθησυχάζουν.

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται η απόφαση για τον πλειστηριασμό του αθλητικών εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου. Όπως δεσμεύτηκε και επίσημα ο Θοδωρής Καρυπίδης, αναμένεται να το “χτυπήσει” εφόσον το αρχικό τίμημα οριστεί ψηλά και στη συνέχεια πέσει.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, έδωσε στην γιορτή των 102 χρόνων, την δέσμευση της συμμετοχής του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ. Όπως κατάφερε να το πετύχει αγωνιστικά με το ρόστερ που έφτιαξε μέσα σε λίγες μόνο μέρες, τώρα πρέπει να το διασφαλίσει, ολοκληρώνοντας την εκκαθάριση ή έστω έχοντας τις εγγυήσεις ότι μπορεί να υπάρξει σύσταση νέας ΠΑΕ, μέχρι να τελειώσει η διαδικασία.

To Top