ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπανικολάου η επιστροφή: “Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα”

Πριν λίγο καιρό ο Άρης του έκανε πρόταση επιστροφής στην ομάδα, αφού είχε αποχωρήσει από το ΝΒΑ. Θέλησε η διοίκηση να κάνει την υπέρβαση, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου επέλεξε τον Ολυμπιακό και την Ευρωλίγκα και έτσι σήμερα τίθεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος της ομάδας που τον ανέδειξε.

Ο διεθνής φόργουορντ με δηλώσεις του στο sport24.gr τόνισε πως “θα είναι σίγουρα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα καθώς θα επιστρέψω ως αντίπαλος του Άρη. Όπως και για τον Άρη που θα είναι το πρώτο του για τα 102 χρόνια της ιστορίας του. Κι ένα παιχνίδι που θα γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο από τους φιλάθλους του Άρη με μας να πρέπει να ξεπεράσουμε και την πίεση της ατμόσφαιρας που θα έχει δημιουργηθεί”.

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ-ÏÓÖÐ / ARIS-OLYMPIAKOS

Πρόσθεσε πως “θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού και να φθάσουμε στη νίκη. Εξάλλου πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι στην προσπάθειά μας για να κατακτήσουμε την 1η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ώστε να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs που θα ακολουθήσουν. Η προσοχή μας θα είναι αποκλειστικά σε αυτό το παιχνίδι και όχι σε αυτό που ακολουθεί για την Ευρωλίγκα στη Μόσχα με τη Χίμκι. Αν δείξουμε μία ανάλογη ενέργεια, πάθος και θέληση για τη νίκη όπως στο παιχνίδι μας με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουμε το προβάδισμα”, τόνισε ο Παπανικολάου.

 

To Top