ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πετάει” για Αθήνα η 19μελής αποστολή του Άρη

Ο Δημήτρης Σπανός έβγαλε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα του Άρη στην Καλλιθέα με τον Δημήτρη Ανάκογλου να βρίσκεται στην 19αδα! Για πρώτη φορά σε αποστολή ο Σερραίος μέσος, μετά τον τραυματισμό του. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι με την Καλλιθέα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» (07/03, 15:00), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας), η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Χαντί, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Κάσσος, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης, Ανάκογλου”.

To Top