ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή Ανάκογλου σε αποστολή του Άρη, ένα χρόνο μετά!

Ο Δημήτρης Ανάκογλου, επιστρέφει στην αποστολή του Άρη, ένα σχεδόν χρόνο μετά την τελευταία φορά που αγωνίστηκε!

Ο Δημήτρης Σπανός, τον συμπεριέλαβε στη σημερινή αποστολή για την Καλλιθέα, προκειμένου να είναι μαζί με την ομάδα για να μπαίνει σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Από τις 22 Μαρτίου του 2017 έχει να βρεθεί σε αποστολή ο Σερραίος μέσος. Στο ματς με τον Πανελευσινιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” εκείνη τη μέρα μπορεί να μην αγωνίστηκε, αλλά ήταν η τελευταία φορά που έκατσε στον πάγκο του Άρη.

Λίγες μέρες αργότερα τραυματίστηκε (ρήξη χιαστού), με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί (7 Απριλίου) και να επιστρέψει τον περασμένο Αύγουστο στην προετοιμασία. Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τραυματίστηκε εκ νέου στο εγχειρισμένο του πόδι, μένοντας και πάλι εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Εδώ και ένα μήνα ο μεγάλος άτυχος του φετινού Άρη έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με τον Δημήτρη Σπανό, να τον υπολογίζει, βλέποντας πως καλύπτει μέρα με τη μέρα το χαμένο έδαφος.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς, από τις 19 Μαρτίου του 2017, στον εκτός έδρας αγώνα (0-1) με την Καλλονή, όπου μετά από δική του προσπάθεια, προήλθε το γκολ του Μπράνα Ίλιτς στις καθυστερήσεις.

To Top