ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσιαρός: “Πήραν όλοι το μήνυμα με το γεμάτο Χαριλάου! Ο Άρης αναγκαίος στην Σούπερ λίγκα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Παναγιώτης Κατσιαρός μίλησε για το μήνυμα του κόσμου που στάλθηκε μέσα από τις γεμάτες κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνουμε, ο κόσμος έδειξε ότι αν η ομάδα πηγαίνει καλά, πάντοτε στηρίζει και προσφέρει ακόμα και από το υστέρημα του.

Η πολιτεία και όλοι γνωρίζουν το μέγεθος του Άρη και όλοι θέλουν, γιατί βλέπουν ότι το προϊόν που πουλάνε τα τελευταία χρόνια είναι άσχημο, να μην βλέπουμε κόσμο στο γήπεδο και γι’ αυτό χρειάζεται ο Άρης στην  Α’ εθνική και πρωταγωνιστής.

Για την ισοπαλία με τα Τρίκαλα:

Φέτος γίνεται μεγάλη προσπάθεια και  η ομάδα είναι αήττητη σε όλο το πρωτάθλημα, δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό, τα παιδιά δίνουν κάθε Κυριακή τον καλύτερο τους εαυτό, το ποδόσφαιρο που παίζουν και σε αυτήν την κατηγορία είναι πολύ δύσκολο, έχουμε μια διαφορά, αλλά έχω την εντύπωση ότι η ομάδα ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.

Τι του δίνει αισιοδοξία βλέποντας τον Άρη:

Βλέπω ότι τα παιδιά μέχρι το ‘90 το προσπαθούν και δεν τα παρατάνε, νομίζω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη, γιατί αμυντικά είμαστε πάρα πολύ καλοί.

Όποτε γεμίζει το Χαρίλαου υπάρχει άγχος από τους ποδοσφαιριστές;

Η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει μεγάλο βάρος σε αυτά τα παιδιά και είναι πολλά τα χρόνια που τυραννιέται η ομάδα, ίσως σε κάποια παιχνίδια να τους φαίνεται δύσκολο, γιατί είναι διαφορετικό να παίζεις με 100 άτομα και διαφορετικό με 15.000 κάποια παιδιά δε είναι τόσο συνηθισμένα και μαθημένα σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά για εμένα δεν υπάρχει άγχος σε έναν ποδοσφαιριστή.

Να πω ότι τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ και έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Για την επόμενη μέρα:

Σίγουρα όλοι σκεφτόμαστε το μέλλον, αλλά προέχουν οι επόμενοι 2 μήνες και από εκεί και πέρα, αυτοί που πρέπει να κάνουν τις κινήσεις που θα κάνουν, θα γίνει το καλύτερο δυνατόν για την Σούπερ Λίγκα.

Από την αρχή της χρονιάς που παρακολουθούμε έχετε δει κάτι διαφορετικό; Είμαστε δυνατοί, είμαστε πολύ καλοί στης στημένες φάσεις, δεν είδαμε σε κανένα παιχνίδι να κάνει 20 ευκαιρίες και να βάζει 6-7 γκολ, τα περισσότερα ματς κυλάνε όπως στην αρχή. Νομίζω ότι πρέπει να τους στηρίξουμε όλους και να τους βοηθήσουμε.

Νομίζω ότι σε ένα προϊόν που το πουλάνε πρέπει να επενδύεις, αλλά δυστυχώς  το εκμεταλλεύονται, πρέπει να κοιτάμε ότι είναι και ωραίο να έχεις ένα γεμάτο γήπεδο και να έχεις και ένα ωραίο θέαμα, όλοι το έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το ίδιο και το ίδιο ποδόσφαιρο με διαφορά την Ευρώπη.

Η ομάδα έπαιξε δεν κατάφερε να σκοράρει, συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, δεν γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο. Ότι και να γίνει είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνουμε την διαφορά στην Α’ εθνική.

To Top