Κατσιαρός: “Πετυχημένη η χρονιά, να ανανεώσει ο Μάντζιος, ο Άρης χρειάζεται 4-5 προσθήκες”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Παναγιώτης Κατσιαρός, μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώνεται και όχι μόνο.

Aναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για το αν είναι πετυχημένη η φετινή χρονιά:

Η χρονιά ότι και να λέμε είναι επιτυχημένη, η ομάδα βγήκε στην Ευρώπη. Οι τελευταίες δύο εβδομάδες των πλέι-οφ είναι που μας χάλασαν την εικόνα. Σίγουρα θέλαμε να βγούμε δεύτεροι, σίγουρα θέλαμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο, αλλά η χρονιά είναι επιτυχημένη. Μην ξεχνάμε ότι φέτος το να βγεις Ευρώπη είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πλέον μετά από δύσκολα χρόνια είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη, είμαστε σίγουροι ότι θα διατηρήσουμε έναν κορμό, η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Το ότι ο Άρης έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα μετά τον Ολυμπιακό ήταν κάτι το οποίο μας χάλασε, γιατί βλέπαμε ότι μπορούσε.

Για το τι πήγε λάθος στο τελευταίο διάστημα:

Θεωρούσαμε ότι έχουμε βάθος, αλλά με το που τραυματίστηκαν κάποιοι παίκτες και έμειναν εκτός ρυθμού δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν. Αυτό σε συνδυασμό με κάποια παιδικά λάθη μας στέρησαν διακρίσεις.

Για την κριτική που δέχεται ο Μάντζιος:

Λέμε για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, αλλά πρέπει να πούμε ότι η ομάδα εξασφάλισε νωρίς την έξοδο στην Ευρώπη, ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ότι ήμασταν συμπαγείς, αυτά πρέπει να τα χρεώσουμε τον Άκη. Ουσιαστικά «πληρώνει» ο κόουτς τις τελευταίες εβδομάδες. Υπάρχει και η περίοδος των ποδοσφαιριστών που κάποιες φορές δεν είναι καλή. Βλέπαμε τον Γκάμα να είναι εκπληκτικός στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν και στα πλέι-οφ βλέπουμε να υπάρχει μία πτώση στην απόδοση.

Για το αν πρέπει ο Άρης να ανανεώσει τον Άκη Μάντζιο:

Πρέπει να αφήνουμε τους ανθρώπους να δουλεύουν και να χτίζουν. Πρέπει να στηρίζουμε ποδοσφαιριστές και προπονητές, ιδίως όταν είναι άνθρωποι που ξέρουν την νοοτροπία του Αρειανού και της ομάδας. Αν πάρουμε έναν άλλον προπονητή θα πρέπει να χτίσουμε ξανά από το «μηδέν» ενώ ο Άκης ξέρει τι πρέπει να κάνει, για εμένα πρέπει να μείνει.

Για τον Μήτρογλου:

Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και μεγάλος γκολτζής, ένας παίκτης που ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Δυστυχώς έως τώρα δεν απέδωσε και αν μείνει θα μιλάμε για ένα στοίχημα.

Για τον Μάνο:

Λείπει ο φορ που θα βάλει την μπάλα στα δίχτυα, αυτό είναι το πρόβλημα μας την φετινή χρονιά. Δεν θέλω να αδικήσω τον Μάνο, έχει κάνει μία καταπληκτική χρονιά.

Για την ενίσχυση:

Ο προπονητής και ο πρόεδρος ξέρουν που πονάει ο Άρης, ξέρουν τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα, με 4-5 προσθήκες η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί.

Για τον κόσμο:

Έχει λείψει από όλους, από όλο τον κόσμο. Μας έχει λείψει να πηγαίνουμε στο γήπεδο, μας έχει λείψει το να βλέπουμε γεμάτες κερκίδες. Φανταστείτε με την χρονιά που έκανε φέτος η ομάδα πόσο κόσμο θα είχε.

 

To Top