ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσιαρός: “Τον αγαπάμε τον Μαντσίνι, αλλά έκανε λάθος χειρισμό, ο Άρης πάνω από πρόσωπα”

Στο Flash 99.4 και στην εκπομπή «Αθλητικό Express» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός. Ο πρώην παίκτης του Άρη αναφέρθηκε στην πορεία του Άρη και την αγωνιστική άνοδο των κιτρινόμαυρων, όπως και στο θέμα του Μαντσίνι και του Κυπέλλου.

Όπως είπε: “Τα δυο τελευταία παιχνίδια μας βγήκαν, ήρθε το γκολ, οπότε όλα είναι πιο εύκολα, όταν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Γενικά ο Άρης έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, είχε άλλο τρόπο παιχνιδιού, είχε και την ρέντα κι έφτασε στα εννιά γκολ σε δυο ματς, με αντιπάλους, οι οποίοι έπρεπε και να ρισκάρουν”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: “Η χρονιά εξελίσσεται πιο δύσκολα, ήρθαν μερικοί καλύτεροι παίκτες, είναι όμως μια καινούρια ομάδα και χάθηκαν βαθμοί. Πρέπει να πω ότι αν είχαμε και πιο καλή διαιτησία θα είναι 3-4 βαθμούς περισσότερους. Άλλαξε ο προπονητής και πλέον χρειάζεται τον χρόνο του με την ομάδα. Πιστεύω ότι μετά τη διακοπή θα είμαστε καλύτεροι. Το καλό είναι ότι υπάρχει μια βάση παικτών και περιμένω έναν Άρη καλύτερο στο β’ γύρο”.

Για το θέμα του Μαντσίνι είπε ότι: “Δεν ξέρω αν μπορεί να κολλήσει πάλι το γυαλί, αλλά κανείς δεν μπορεί να μπει πάνω από τον Άρη. Ο Άρης είναι πάνω από τα πρόσωπα. Έκανε λάθος χειρισμό από ότι φάνηκε ο Μαντσίνι, θα έπρεπε να σεβαστεί τον σύλλογο και από όσο ακούγεται υπήρξε θέμα με αυτούς που τον συμβούλεψαν. Ο Μαντσίνι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Άρη, τον αγαπάμε όλοι, πέρσι του αναγνωρίσαμε ότι ήταν ο MVP, αλλά έπρεπε να κάνει διαφορετικούς χειρισμούς. Λύση θα βρεθεί σίγουρα λύση από τους αρμόδιους. Το θέμα είναι πώς θα το δεχθεί ο κόσμος, αλλά και ο ίδιος να κερδίσει πάλι τα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του. Αν θέλει να μείνει θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουν όλοι”.

Για το κύπελλο: “Πρώτα πρέπει να περάσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού και μετά είναι τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Άρης έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει όλα τα ματς, αλλά και να τα χάσει όλα τα παιχνίδια. Χρειάζεται σταθερότητα. Για να πάρεις κάποιο τίτλο, θα πρέπει να κερδίσεις και αυτές τις ομάδες”.

To Top