ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέστα: “Φέτος αισθάνομαι καλύτερα! Με νοοτροπία νικητή, μετά τη διακοπή θα είμαστε καλύτεροι” (video)

Ο τερματοφύλακας του Άρη Χουλιάν Κουέστα, που φέτος διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ευρεία νίκη με 0-4, για την ατομική του απόδοση, ενώ αναφέρθηκε και στη διακοπή του πρωταθλήματος που θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του Άρη να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους. 

Για την εξέλιξη του αγώνα και τη δυσκολία στο πρώτο ημίχρονο ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολα, γιατί ο αντίπαλος είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τις λύσεις αλλάξαμε το σύστημα και γίναμε πιο επικίνδυνοι.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτή τη νίκη. Είχαμε τη νοοτροπία να κερδίσουμε».

Για την προσωπική του απόδοση τη φετινή χρονιά είπε: Είμαι χαρούμενος, δουλεύω πολύ καλά. Αισθάνομαι καλύτερα φέτος, θέλω να βελτιωθώ και πρέπει να δουλέψω περισσότερο, να είμαι υγιής και εγώ και η ομάδα. Δεν θέλω να μιλάω μόνο για μένα, ήταν μια ομαδική δουλειά, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς σήμερα.

Για την αμυντική λειτουργία του Άρη που στα τελευταία παιχνίδια έχει βελτιωθεί είπε: Νιώθουμε καλύτερα τώρα, δουλεύουμε περισσότερο και προσπαθούμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Τώρα έχουμε ένα μήνα διακοπή που θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε καλύτεροι.

To Top