ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μέχρι τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο για την ενίσχυση του Άρη

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα κινηθεί μεταγραφικά για την ενίσχυσή του το Ιανουάριο. Αυτό είναι μια απόφαση που έχει παρθεί ήδη από τις συζητήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη και το Άλαν Πάρντιου.

Ήδη υπάρχει η αίσθηση ότι οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για μέχρι τέσσερις μεταγραφές. Οι δυο θέσεις είναι γνωστές: φορ και μέσος.

Σε ότι αφορά τον φορ μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν στην ΠΑΕ Άρης τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν αυτή του Ματέι Βίντρα. Ο 3oχρονος είναι ένας διεθνής παίκτης με την Εθνική Τσεχίας έχοντας 44 συμμετοχές και εφτά γκολ ενώ η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε επί σειρά ετών και έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι είναι η Μπέρνλι.

Η περίπτωσή του, εκτός από αυτήν του Αμπουμπακάρ Καμαρά, εξετάζεται και πάλι από τους κιτρινόμαυρους. Ο Βίντρα παραμένει χωρίς ομάδα, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο υποβλήθηκε σε εγχείρηση, λόγω ρήξης χιαστού στο γόνατο, η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά, αλλά θα είναι έτοιμος προς τα τέλη του χρόνου.

Σε ότι αφορά τον μέσο ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις κι έχουν ξεχωρίσει κάποια ονόματα, την ώρα που είναι στην έξοδο ο Πάπε Σέικ Ντιόπ.

Από κει και πέρα, οι κιτρινόμαυροι θα εξετάσουν περιπτώσεις για ακραίο επιθετικό (ανάλογα πάντα με το τι θα γίνει στην υπόθεση του Μαντσίνι) και για στόπερ.

Η αναζήτηση και το ξεκαθάρισμα των στόχων συνεχίζεται, μέχρι τις τελικές αποφάσεις.

To Top