ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσιαρός: “Το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων, χρέος μας η βοήθεια στους πυρόπληκτους”

Οι βετεράνοι του Άρη βρέθηκαν στο πλευρό των πυρόπληκτων, στηρίζοντας με τον δικό τους τρόπο και ο Παναγιώτης Κατσιαρός μίλησε γι αυτό, αλλά και για την πορεία της ομάδας στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά ανέφερε:

Mας άγγιξε το χρέος που έχουμε απέναντι στους ανθρώπους μας που πέρασαν πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς σαν σύλλογος με το που καταλάβαμε ότι γίνεται κάτι πολύ κακό θέλαμε αμέσως να αντιδράσουμε και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους όπως μπορούσαμε.

Τώρα θα έρθουν τα ακόμη πιο δύσκολα, τώρα καταλαβαίνουν και ζούνε την καταστροφή αυτοί οι άνθρωποι. Ζούνε το μέρος κατεστραμμένο, τα χωράφια και τα σπίτια τους. Εμείς θεωρήσαμε χρέος μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Νομίζω ότι έστω και λίγο ότι όλοι οι άνθρωποι βοήθησαν ήταν καλό.

Ενώ συνέχισε:

Σαν βετεράνοι του Άρη έχουμε σταθεί πολλές φορές δίπλα σε δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν άνθρωποι. Έχουμε πάει πολύ μακριά για να στηρίξουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αυτή είναι η ουσία των βετεράνων, να μπορούν να βοηθήσουν έστω και λίγο κάποιους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα. Είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε.

Για την ομάδα:

Δεν είμαι από αυτούς που κατευθείαν τρελαίνομαι με την ομάδα. Με σιγουριά θα μπορούσα να πω ότι η ομάδα έχει ένα πλήρες ρόστερ, δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση σχεδόν ισάξιους. Έχουμε και παιδιά από τις ακαδημίες μας, καλό είναι.

Τα παιδιά μας πρέπει να τα στηρίξουμε, από αυτούς θα ξεκινάει ο Άρης στο μέλλον.

Για το ρόστερ:

Ποιοτικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων, χρειάζεται όμως χρόνος και υπομονή, για να δουλέψει η ομάδα και να αποδώσει ο καθένας το καλύτερο που μπορεί στον αγωνιστικό χώρο.

Ευχή όλων των Αρειανών είναι ο Καμαρά να λύσει το πρόβλημα που είχαμε στο γκολ, ή και οποιοσδήποτε.

To Top