Αποστολή πρόκρισης εκτός έδρας, με δεύτερο βήμα στο Ψυχικό!

Το δεύτερο βήμα στη φετινή χρονιά κάνει ο Άρης και το κάνει πάλι εκτός Θεσσαλονίκης. Φιλοξενείται στο Ψυχικό (17:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και στοχεύει φυσικά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα που έχει και είναι σημαντικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι παραμένουν αμφίβολοι δύο από τους πέντε βασικούς.

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς και ο Ντρου Νέιμικ ακολούθησαν την αποστολή του Άρη στην Αθήνα, αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης προσανατολίζεται να τους χρησιμοποιήσει μόνο αν υπάρξει σοβαρός λόγος. Είναι τραυματίες, ευτυχώς όχι σοβαρά, αλλά δεν είναι 100% έτοιμοι να μπουν και να αγωνιστούν.

Ο Έλληνας τεχνικός ευελπιστεί πως οι υπόλοιποι παίκτες θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό των δύο ώστε να μη χρειαστεί να τους ρίξει στο παιχνίδι. Αυτό είναι το αρχικό πλάνο. Βέβαια, αν σήμερα και οι δύο ή ο ένας εκ των δύο αισθανθούν καλύτερα, τότε θα αλλάξουν τα σχέδια.

Το Ψυχικό είναι πιο ποιοτική ομάδα, με μεγαλύτερο βάθος και λύσεις από τον Ηλυσιακό και πιο “κανονική” ομάδα. Ο προηγούμενος αντίπαλος του Άρη προσπάθησε με γρήγορο μπάσκετ και πολλές φορές με “εκτός μπασκετικής λογικής” επιθέσεις να αιφνιδιάσει τους κίτρινους. Σήμερα ο αντίπαλος είναι πιο ορθολογική ομάδα, αλλά πάντα τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες και ο Άρης πρέπει να μπει στο γήπεδο ακόμα πιο προσγειωμένος από ότι ήταν στο δεύτερο ημίχρονο μέσα στα Ιλίσια.

To Top