Νίκη πρόκρισης και… ψυχολογίας (PRESSARIS-LIVE, 15:30)

Ο Άρης αλλάζει σελίδα και αφήνει πίσω του την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Καμπανιακό, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με την Θύελλα Φιλώτα για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Γ΄Εθνικής.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους “κίτρινους” που θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την τελευταία άσχημη εμφάνιση, να αναπτερώσουν το ηθικό τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας και να συνδυάσουν τη σημερινή τους αγωνιστική εικόνα με πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σε ένα παιχνίδι “γιορτή” για τους γηπεδούχους αλλά και την Φλώρινα ό Άρης θα πρέπει να μείνει προσηλωμένος στον στόχο του που δεν είναι άλλος από τη νίκη, να μην παρασυρθεί από την εορταστική ατμόσφαιρα και να επιδείξει την απαραίτητη σοβαρότητα και προσήλωση, ώστε να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να “κιτρινίσει” τις κερκίδες του ΔΑΚ Φλώρινας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.Το ντεμπούτο του με τα κίτρινα αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Γκίνο, ενώ φανέλες βασικών προβάρουν οι Λιόνης και Χιντασέλι.

Παράλληλα, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Δημήτρη Καρατζιοβαλή και στον Ντενίς Κογκνού, που μόλις την Παρασκευή πήρε το εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη: Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Γκόλιας, Ψυχογιός, Γκίνο, Σουνάς, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Χιντασέλι και Ρένια

Στον πάγκο: Bασιλόπουλος, Μαντζάρης, Γιαννίτσης, Λεμονής, Καπνίδης, Ντούγκα και Μαζουλουξής

To Top