ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποστολή στην Πάτρα με Καββαδά και Γιάνκοβιτς!

Δύο πολύ σημαντικές επιστροφές θα έχει ο Άρης στον αυριανό αγώνα του με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Ο Βασίλης Καββαδάς και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς οριστικά επιστρέφουν στην 12αδα των κίτρινων και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

Ο Καββαδάς είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, στις 22 Οκτωβρίου. Από τότε οι κίτρινοι έδωσαν 15 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετρώντας 10 νίκες και 5 ήττες. Είχε κατάγματα στην μέση του, όμως εδώ και μέρες προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα για να βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Γιάνκοβιτς προπονήθηκε χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις στο πέλμα χθες και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πάτρα. Είχε αγωνιστεί έξι λεπτά με τον Κολοσσό και έχασε τα επόμενα τρία παιχνίδια του Άρη, με Έλιος Σανς, Κύμη και Μπάκεν Μπέαρς.

Το πόσο θα χρησιμοποιηθούν από τον Δημήτρη Πρίφτη είναι κάτι που θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και από την έκβαση του αγώνα. Πάντως είναι βέβαιο ότι σταδιακά θα επανέλθουν και οι δύο παίκτες, ειδικότερα ο Καββαδάς που απουσίαζε μεγάλο χρονικό διάστημα.

To Top