ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης αναζητά στην Πάτρα ισορροπία ανάμεσα σε ροτέισον και ρυθμό

Ο Άρης θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα με προπόνηση στο Αλεξάνδρειο και αναχώρηση για την Πάτρα.

Οι δύο επιστροφές, των Βασίλη Καββαδά και Βλάντο Γιάνκοβιτς, είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικές για τον Άρη, διότι μπαίνουν στο ροτέισον δύο παίκτες που έχουν ποιότητα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Παράλληλα, όμως, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση σε ομαδικό επίπεδο, διότι ουσιαστικά ο Άρης κάνει μία προσθήκη παίκτη, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Καββαδάς απουσίασε σχεδόν ένα δίμηνο.

Ο Άρης πρέπει να βάλει και πάλι στο παιχνίδι του τακτικές που επικεντρώνονται στον διεθνή σέντερ, ενώ έχει μάθει να παίζει διαφορετικά τόσο καιρό.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος του ότι δεν έχει συνοχή, διότι κάθε βδομάδα παίζει με απουσίες, με διαφορετικούς παίκτες να λείπουν και διαφοροποιεί την τακτική και τον τρόπο που παίζει.

Το ίδιο ισχύει και για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα και θα πρέπει να βρεθεί από το τεχνικό τιμ η κατάλληλη ισορροπία στο να μπουν και πάλι στο ροτέισον οι δύο παίκτες και παράλληλα να μην χάσει η ομάδα τον ρυθμό που δείχνει πως έχει βρει.

To Top