ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αποστολή στο Πράβετς με 16 παίκτες και έναν στόχο: Δουλειά για την ομοιογένεια

Σε λίγη ώρα αναχωρεί η αποστολή του Άρη για το Πράβετς, όπου και θα περάσει τις επόμενες πέντε ημέρες, γεμάτες προπόνηση και φιλικά. Οι συνεργάτες του Δημήτρη Πρίφτη θα έχουν μαζί τους 16 παίκτες, όχι όμως τον Σπύρο Μούρτο που έμεινε πίσω λόγω ίωσης.

Στους 16 παίκτες συμπεριλαμβάνονται δύο που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά θα ανακοινωθούν μέσα στη βδομάδα (Δίπλαρος, Χρηστίδης), ένας για τον οποίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα δοθεί ή όχι δανεικός (Πουλιανίτης) και ένας έφηβος (Δημητρακάς). Οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Δημήτρης Φλιώνης, Οκάρο Γουάιτ, Ντομινίκ Γουότερς, Θόδωρος Ζάρας, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζέικ Κοέν, Βασίλης Σίμτσακ, Τζερέλ Μακ Νιλ και Τάσος Δήμας.

Η αποστολή αναμένεται το μεσημέρι στο Πράβετς και μετά από κάποιες ώρες ξεκούρασης υπάρχει προπόνηση το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο.

Αύριο η ομάδα θα δώσει ένα φιλικό με τη Μπαλκάν και την Τετάρτη (9/9) άλλο ένα με την Ρίλσκι.

Ο Σπύρος Μούρτος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να συνέλθει απολύτως από την βαριά ίωση που τον καθήλωσε τις προηγούμενες ημέρες.

To Top